professzionális VÍRUSMENTESÍTÉS

társasházak
fertőtlenítése

Un szám: 1760

Vírus, baktérium,
penész, atka, 
gomba és kellemetlen szag mentesítés.

+36(70)200-7477

TÁRSASHÁZ,
LAKÓPARK,
szálloda

LAKÁS,
CSALÁDI
HÁZ

ÜZLET,
IRODA,
raktár

4 emeletes
tömbház

A kezelést a kapu külső felületétől a legfelül elérhető területig mindenre kiterjed, ahol a lakók is érintkezhetnek. Beleértve a korlátokat, járófelületet és kezelőfelületeket és a szelektív hulladékgyűjtők felületét.
Az ár a 10 lakásos egy lifttel rendelkező LTP-i házak lépcsőházaira vonatkozik

10 emeletes
tömbház

A kezelést a kapu külső felületétől a legfelül elérhető területig mindenre kiterjed, ahol a lakók is érintkezhetnek. Beleértve a korlátokat, járófelületet és kezelőfelületeket és a szelektív hulladékgyűjtők felületét.
Az ár a 60 lakásos rendelkező LTP-i házak lépcsőházaira vonatkozik

Több ház vagy rendszeres fertőtlenítésre vonatkozó szerződés esetén, egyedi árat számolunk!

Hatóanyag 1#

Ózon - O3

A hatása akár 3000x erősebb, mint a klórgázé.

Hatóanyag 2#

Alkil-dimetil–benzil-ammoniumklorid és
2-aminoetanol, keverék.

100-300gr/L higításban

felhasználási
terület

Egészségügyi intézmények, élelmiszeripar,
társasházak, lakóparkok

EGYÉB

A keverék nem tartalmaz olyan anyagot, mely kimeríti az 1907/2006/EK (REACH) rendelete értelmében, rendelet XIII. melléklete szerinti PBT vagy vPvB anyagokra vonatkozó kritériumokat.

Információ:

2010 óta foglalkozunk fertőtlenítéssel. Ipari teljesítményű ózongenerátorokkal elsősorban a filmipar külföldi produkciói kértek tőlünk segítséget illetve a vállalkozói szféra a személygépjárművek, autóbuszok, tehergépkocsik illetve légkondicionáló berendezések  fertőtlenítésére vonatkoztak a megbízatásaink.
2016 óta már raktárak, lakások, családi házak és társasházak fertőtlenítését is tudjunk vállalni. Társasházak esetében már nem célravezető kizárólag az ózonos kezelés. Vállalkozásunk és ismereteink fejlődésével már a feladatra legalkalmasabb vegyszer-keveréket használjuk. 

Általában a bejelentéstől számítva már akár 1-2 napon belül el tudjuk végezni a feladatot.

Társasházak, Lakóparkok

Szorosan egymás közelében élő családok a különösen veszélyezett területnek számítanak. Egy tízemeletes házban hatvan de időnként százhúsz olyan család is élhet akik nap mint nap a város (ország) különböző pontjáról térnek haza. Ez akár 400 lakót is jelenthet. Ennek közel a duplájával is számolhatunk ha az állandó lakók számához még hozzá vesszük a futárokat, postásokat, reklám kiadványok terjesztőit, illetve a lakók vendégeit. Ezek az emberek mind-mind használják a kaput, a kaputelefont lépcsőházat, liftet. Fertőtlenítő szereink arroganciája és hatásfoka, a házi kedvencekre és gyermekeinkre nem jelentenek veszélyt, azonban a kórokozókat, vírusokat, baktériumokat, penészgombákat azonnal megszünteti és megfelelő tulajdonosi magatartás támogatásával akár hetekig is képesek védelmet nyújtani. Ugyanezt az anyagot alkalmazzák egészségügyi intézmények, élelmiszerrel foglalkozó üzemek is.

Társasházak és lakóparkok lépcsőházaiban egy speciális illatanyaggal fedjük el a fertőtlenítőszer jól ismert szúrós szagát. Citrus vagy friss gyümölcs illat jelzi a lakók számára, hogy biztonságban vannak.

Lakás, Családi ház

Penészgombák, és kellemetlen szagok megszüntetése okán kérik leginkább a szolgáltatásunkat. Vírusmentesítésre és fertőtlenítésre szinte kivétel nélkül a klórgáznál 3000x erősebbnek számító ipari ózongenerátorral dolgozunk.
A lakás vagy ház jellegétől függően választjuk ki a megfelelő technológiát és anyagot. Aktív vagy korábban gyógyult fertőzött esetén mindenképpen javasolt, illetve prevenciós alkalmazás esetén jelentősen csökkenti a fertőzés kockázatát.

Irodák, Üzletek:

Üzlethelyiségben, irodákban ahol elkerülhetetlen, hogy olyan emberek találkozzanak egymással akik nem egy háztartásban töltik idejük nagy részét hatalmas a fertőzés kockázata. Ipari ózongenerátorunk  hatásfoka garantálja a teljes vírus-. és baktériummentes légteret és felületeket.

Ipari ózon hatása:

Az alkalmazott ózon gáz halmazállapotú és 3000x erősebb, mint a klór. Tehát eljut a helyiség minden pontjára.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló fertőtlenítő anyag.
Amennyiben kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például vírusokkal, -többek között a rettegett koronavírussal, vagy más néven Covid-19 el is-, baktériumokkal, gombákkal, vagy penésszel esetleg atkákkal akkor rendkívül gyorsan megsemmisíti őket. Más szerekkel ellentétben az ózonnal szemben nem alakul ki immunitás a kórokozók részéről.

Mivel nem vegyszer így semmilyen káros anyag nem marad a lakásban. Az ózon idővel visszaalakul ismét tiszta levegővé.  Szellőztetést követően azonnal vissza lehet menni a lakásba. Festményekben  és más vagyontárgyakban semmilyen kárt nem tesz.

Így csináljuk:

Ózonos fertőtlenítés:

A lakásban elhelyezzük az ózongenerátort. Egy órán keresztül hagyjuk a lakásban működni.* Ezt követően további egy órán keresztül még szellőzetlenül hagyjuk a lakást, hogy az ózon maximális mértékben kifejthesse a hatását. Az eljárás teljesen zaj mentes, különösebben nagy előkészületet nem igényel.
Bútorokra, növényekre és értéktárgyakra (mint pl.: festmények) nincs  semmiféle károsító hatása.

*: Légköbmétertől és a helyiségek számától függ, hogy mennyi ideig tart.

Vegyszres fertőtlenítés:

Előírásnak megfelelő védőfelszerelésben egy speciális és rendkívül erős hatású fertőtlenítő keverékkel permetező eljárás útján hordjuk fel az anyagot azokra a felületekre amin a vírusok és baktériumok megtelepedhetnek. Ugyanezt az anyagot különböző koncentráltságban alkalmazzák, egészségügyi intézményekben, műtőkben, mentőautókban, tömegközlekedési járműveken, és az élelmiszer ipari gyárakban. Cégünk további adalékként egy tökéletesen elvegyülő illóanyagot kevertet hozzá, ami elfedi a fertőtlenítők ismert szúrós szagát. Emiatt használat után citrus vagy friss gyümölcs illatot éreznek napokon keresztül.

HD.Hajó és Autókozmetika
Mikó István
+36(70)200-7477
tarsashazfertotlenites@gmail.com

Budapest, 1042
Zsilip utca 8.